jeudi 10 décembre 2015

TORNA THE FONIX CONCURS D'ANGLÈS 2016

Animeu-vos a participar al Concurs d'anglès FONIX 2016!! Si heu tret un 9 o un 10 d'anglès a la primera avaluació d'aquest curs i esteu lliures les següents dates del 2016:


  • Dimecres 27 de gener a la tarda
  • Dissabte 27 de febrer al migdia
  • Dissabte 16 d'abril al migdia.

El dimecres 27 de gener a les 4 pm farem la prova escrita de la fase local a l'INS Manuel de Cabanyes. L'alumne/a que tregui més puntuació de cada nivell --des de 1r d'ESO a 2n de Batxillerat-- serà el candidat/a representant del nostre centre a la Fase Territorial.

El dissabte 27 de febrer a les 12 hores es realitzarà la prova territorial escrita on indiqui l'organització. Generalment en algun gran espai de Barcelona.

Dissabte 16 d'abril a les 12 hores es celebrarà la Prova Fase Final Absoluta (escrita i oral) en un indret encara per determinar.

Si voleu participar al FONIX 2016, comuniqueu-ho al professorat d'anglès que tingueu i vingueu a la reunió informativa que farem el dijous 14 de gener a l'hora del pati a la Sala de Projeccions del centre.

Recordeu que una alumna de 2n de batxillerat del Cabanyes va guanyar la 1a edició d' aquest concurs i el 2012 un altre alumne de 4t d'ESO en va ser finalista. Així que molta sort! El proper/a pots ser tu!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire