mardi 25 mars 2014

CONCURS FONIX D´ANGLÈS 2014



El dissabte 1 de març al migdia els sis millors alumnes de cada nivell —des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat del nostre centre— van participar en el 7è Concurs d'Anglès Interescolar de Catalunya. Aquesta prova de la Fase Territorial va tenir lloc a l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) a Barcelona.



La Prova de la Fase Local al centre l'havíem fet la tarda del dimecres 5 de febrer, amb la participació dels millors 28 alumnes de tots els nivells. Hi va haver una gran competència entre els candidats i els resultats van ser molt ajustats.



Els guanyadors i representants nostres els podeu veure a la foto. Per nivells són:

1r d'ESO: Daniel Fernández
2n d'ESO: Marta Virgos
3r d' ESO: Mar Gil
4t d' ESO: Adrià Ibáñez
1r de Batxillerat: Vicenç Palau
2n de Batxillerat: Gorka Piñol



A partir del 7 d'abril es publicaran els noms dels guanyadors que passaran a la gran final del dissabte 26 d'abril. Voldria recordar aquí que en la 1a edició d'aquest concurs una alumna del Cabanyes va ser la guanyadora en la categoria de 2n de Batxillerat i fa dos cursos un altre alumne va arribar a la gran final.



Des d'aquestes línies només ens resta desitjar molta sort als nostres candidats d'enguany. Esperem que arribin a la gran final del 26 d'abril!



Marisa Berdún




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire